Go to top

Eventstyling

Bij de aankleding van uw event is het van belang dat het interieur en de eventstyling aansluiten bij uw doelstelling. Trendsetters is een professioneel en ervaren partij dat u hier graag in adviseert.

Ieder event heeft zijn eigen benadering en gewenste uitstraling. Met ons ruime assortiment van meubilair en accessoires kunnen wij iedere gewenste sfeer verzorgen.

Ons hoogwaardige afgewerkte meubilair kenmerkt zich door de kwaliteit en afwerkingsniveau. Deze expertise ziet u ook terug in onze onderscheidende accessoires. De stylisten ontfermen zich over een passende styling en onze creatieve bloemstylisten creëren prachtig bloemwerk voor uw event. Omdat wij u graag alles uit handen nemen verzorgen onze specialisten de montage en demontage van het meubilair.

Bij voorkeur start Trendsetters een samenwerking met een persoonlijke kennismaking. Op basis van uw ideeën en doelstelling kunnen wij u adviseren over trends en kleurgebruik. Zo komen we samen tot een passend sfeerconcept. Daarbij weet Trendsetters precies welke producten u nodig heeft om de juiste feeling te creëren.

Na het gesprek gaan we aan de slag met een tekening en een moodboard. Aan de hand hiervan wordt ook een voorstel uitgewerkt en met u besproken. Wanneer u akkoord bent met het voorstel komen de specialisten bij elkaar om de voorbereidingen te treffen.

Als de dag van het event is aangebroken zal Trendsetters zorgdragen voor de gehele verzorging. Naast de uitlevering van de elementen wordt het meubilair gemonteerd en op de juiste plek gezet. Vervolgens gaan de stylisten aan de slag met de styling van uw event en wordt de locatie tot in detail aangekleed.

Wanneer het event ten einde is gekomen zullen onze vakmensen de producten weer netjes demonteren. Alle meubels en accessoires worden bij ons gecontroleerd en zo nodig gerepareerd of vervangen. Dit om de kwaliteit, die u van ons gewend bent, te waarborgen.