Go to top
Eventstyling - Bloemenwinkel

Over ons

Maak een overweldigende indruk met de styling van uw interieur. Trendsetters is dé professionele partij met een onderscheidend specialisme als het gaat om eventstyling, verhuur van meubilair, bloem en groendecoraties. Het creëren van de juiste sfeer in een tijdelijk interieur is onze expertise. Wij verzorgen de inrichting van het event waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Met ons oog voor detail, gevoel voor stijl en creatieve vakmensen weet Trendsetters de passende uitstraling te creëren voor elk event of beurs. Onze specialisten vullen elkaar perfect aan met elk hun eigen expertises. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden en u volledig ontlasten als het gaat om de styling van uw event. Dankzij een eigen bloemenspeciaalzaak en werkplaats leveren wij uniek maatwerk volgens de hoogste standaard. Dat is hoe Trendsetters weet te voorzien in al uw stylingwensen.

Al dat moois willen wij natuurlijk niemand ontzeggen! Daarom zijn de prachtige bloemwerken, vazen en planten van Trendsetters verkrijgbaar in onze bloemenspeciaalzaak op de Noordkade in Veghel. Laat u inspireren door onze bloemstylisten in deze historische, creatieve omgeving.