Go to top

Over Eventstyling

Bij de aankleding van uw tijdelijke beurs of event is het van belang dat het interieur en de styling aansluiten bij uw doelstelling. Trendsetters is een professioneel en ervaren bedrijf dat u hier graag in adviseert.

Het interieur van een publieksevent, of juist een zakelijk congres. Ieder event heeft zijn eigen benadering en gewenste uitstraling. Met ons ruime assortiment van meubilair en accessoires kunnen wij iedere gewenste sfeer verzorgen.

Trendsetters hoogwaardige afgewerkte meubilair kenmerkt zich door de kwaliteit en afwerkingsniveau. Door onze eigen werkplaats kunnen wij naast ons basisassortiment ook maatwerkmeubilair leveren naar uw wens. Deze expertise ziet u ook terug in onze onderscheidende accessoires, bloemstyling en groendecoraties. De stylisten ontfermen zich over een passende styling en in de Trendsetters bloemenspeciaalzaak creëren onze creatieve bloemstylisten prachtige bloemwerken voor uw event. Omdat wij u graag alles uit handen nemen verzorgen onze specialisten de montage en demontage van het meubilair op het event.

Bij voorkeur start Trendsetters een samenwerking met een persoonlijke kennismaking. Op basis van uw ideeën en doelstelling kunnen wij u adviseren over trends en kleurgebruik. Zo komen we samen tot een passend sfeerconcept. Daarbij weet Trendsetters precies welk meubilair, decoraties en accessoires u nodig heeft om de juiste feeling te creëren.

Beeld zegt veel meer dan woorden. Daarom gaan wij na het gesprek aan de slag met een tekening en een moodboard. Aan de hand hiervan wordt ook een voorstel uitgewerkt. Zo kunnen we alles nog een keer goed met elkaar doornemen. Wanneer u akkoord bent met het voorstel komen de specialisten bij elkaar om de voorbereidingen te treffen.

Als de dag van het event is aangebroken zal Trendsetters zorgdragen voor de gehele inrichting en styling. Naast de uitlevering van de elementen wordt het meubilair gemonteerd en op de juiste plek gezet. Vervolgens gaan de stylisten aan de slag met de styling van uw event en wordt de locatie tot in detail aangekleed. Wij zijn pas klaar als alles naar uw wens is.

Wanneer het event ten einde is gekomen zullen onze vakmensen de producten weer netjes demonteren. Alle meubels en accessoires worden bij ons gecontroleerd en zo nodig gerepareerd of vervangen. Dit om de kwaliteit, die u van ons gewend bent, te waarborgen.